Va? Reklam på bloggen?

Som ni vet har jag drivit denna blogg i många år nu. För en månad sedan valde jag att ta bort alla mina gamla inlägg och ”starta på ny kula”.Anledningarna till detta är många, den största är att det tar tid, den andra är att jag faktiskt, rent teoretiskt, kan förlora kunder på några av mina inlägg.

Jag kan ta ett exempel, jag skrev för länge sedan ett inlägg om hur man ansluter till Bineros databas-servrar. Detta inlägg skrev jag efter att ha hjälpt flera kunder med detta, något som jag tagit betalt för.

Jag gör inte detta för att tjäna massor med pengar, jag gör det för att ge mig och min familj en morot till varför jag spenderar kvällar och helger framför datorn och skriver mina guider och det som kommer upp i mitt huvud.

Nytt är även att jag lagt till lite fler kategorier i bloggen som kommer att fyllas med information, bland annat personliga funderingar, där kommer jag att skriva ”en vanlig blogg” om saker jag tänker på och vardagliga råd och tips. En annan kategori jag inte haft förut är ”Sex & samlevnad”, här kommer jag skriva mycket om de familjeproblem, att vara förälder och så vidare, (ja, det kanske kommer in lite grand om sex med). Naturligtvis kommer jag även att blåsa liv i min gamla trotjänare ”Kampsport” med.

Genom att läsa och dela mina inlägg som ni gillar kommer jag att kunna fortsätta att skriva här. Det är viktigt att påpeka att jag inte gör personliga inlägg mot betalning utan jag använder endast ett annonsnätverk. Jag har skrivit lite om hur ni kan tjäna pengar på era egna bloggar eller hemsidor, jag kommer även att skriva lite hur jag implementerat allt på denna sidan.

Jag hoppas att det inte stör för mycket och att ni faktiskt hittar något annat av intresse än bara mina inlägg.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *