Kvinnor måste också få njuta

Låt oss leka med tanken att kvinnor gillar sex, utan att bli kallade ”luder”, låt oss leka med tanken att sex ska vara kul för båda parter.
Det är alltid intressant hur man som människa älskar att prata om sex, hur män älskar att tala om hur många de legat med under tiden kvinnorna blir betraktade som prostituerade om de gör samma sak. Jag har tidigare visat i ett inlägg, (Kvinnorna som besöker Pornhub), att hela 24% av de som porrsurfar är kvinnor, trots det är sex fortfarande något fult för kvinnor. År 2017 är sex fortfarande fult för kvinnor att tycka om. Smaka på den meningen en stund.

För att vara ärlig, sexleksaker har en stor marknad över hela världen, det finns sexleksaker för män men det är bara bråkdelen av vad som finns för kvinnor. En snabb sökning på ordet ”sexleksaker” på Google ger 1.9 miljoner träffar, bara på svenska. Det finns seriösa butiker, det finns mindre seriösa butiker. Du kan inhandla en dildo för 150:- och du kan inhandla en dildo för 150.000:-

Många av de som handlar är antagligen män som handlar till sina fruar, men jag tror ändå att majoriteten som handlar är just kvinnor, kvinnor som är ensamma och vill ha sex. Är det fel? Verkligen inte. Det finns många män som tänder på kvinnor som onanerar, precis som det finns kvinnor som tänder på att en man ser dem onanera.

Låt oss nu bena ut detta en smula, det är okej för kvinnor att njuta av sex, precis lika mycket som det är okej för män att njuta av sex. Jag vill därför med detta inlägg slå ett slag för kvinnors njutning.

Jag vet massor av förhållanden där sexlivet är toppen till en början, sedan dalar det lite, sedan lite till, sedan dalar det ännu mer. Inte för att man inte älskar varandra utan för att man hamnar i slentrian, ett tillstånd där man lägger sig i sin nybäddade säng, gör det man alltid gjort för att sedan fisa lite och somna. På sin höjd startar man nyheterna på TV:n som står i sovrummet och slötittar lite innan man somnar in för natten. Låt inte ditt sexliv bli en slentrian med något som ”måste” göras bara för att visa att man älskar sin partner, sex är till för njutning och ha kul, sex ska alltid vara kul. Det är då man kan ta hjälp av lite ”verktyg”, så kallade sexleksaker.

Det är inget fult med leksaker, vill man använda det ska man göra det, vill man inte, behöver man inte. Det finns massor med folk som inte är speciellt intresserade av sexleksaker men det finns många fler som är det.

Vad finns det för sexleksaker då? Vad ska man välja?
Ja, jag önskar att jag kunde svara på den frågan men en bra butik hjälper dig mer än gärna. Titta till exempel på butiken http://www.pleasuredome.se, en butik jag hittade när jag undersökte grunderna till detta inlägg. Det första som hände när jag kom in på deras sida var att ett chattfönster ”ploppade” upp där jag enkelt kunde skriva en fråga. Jag skrev: ”Hej, jag skulle vilja ha hjälp med att hitta en ny dildo till min flickvän”, direkt fick jag svar: ”Har du läst vår guide?”.

Vänta, va? En guide? Jodå, visst hade de en guide, eller en, snarare 15. Jag gick in och läste en av dem, Vibratorguide för henne. Det fanns guider för honom, analsex och en massa annat. När jag läst en stund frågade jag i chatten igen, ”Vilken dildo rekommenderar ni?”. Även denna gång fick jag ett snabbt svar: ”Vill du ha kvalitet föreslår vi Nomi Tang, titta på denna sida för mer information. http://www.pleasuredome.se/sexleksaker-nomi-tang-c-24_418.html”.

Detta är vad som kännetecknar en bra butik på alla plan, bra service, personal som vet vad de pratar om och ett trevligt bemötande. Efter att ha tittat runt på lite olika ställen för att kunna skriva detta inlägg så inser jag att denna butik rekommenderar jag varmt.

Summan av detta inlägg då? Var inte blyga för varandra, utveckla ert förhållande och njut nu när vårkänslorna kommer fram. Framförallt, glöm inte att ge er flickvän samma njutning som ni vill ha.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.