När din sida blivit hackad

Jag har lång erfarenhet av att rensa hackade sidor, något som blir vanligare och vanligare tyvärr.

Genom åren har jag sett de flesta typer av hackningar och dessvärre är just WordPress kraftigt utsatta för detta. När man får en hemsida hackad betyder det att den kan sprida virus och bli väldigt långsam, reklam och andra otrevligheter kan dölja sig på din sida utan att du ens vet om det.

Om du misstänker att din sida blivit hackad, eller kanske till och med vet att den blivit det, så kontakta mig för kostnadsförslag och få en uppfattning om ”hur illa det är”.

Hos mig kan du få tillgång till många referenser när det gäller just detta, dock vill jag inte lista några här då jag anser mig ha tystnadsplikt.

Hur arbetar jag?

Börja med ett kontakta mig så går vi igenom vad det är som hänt, detta kostar naturligtvis ingenting förrän vi slagit fast att din sida faktiskt är hackad och vi kommit överens om ett pris. Efter det behöver jag tillgång till er FTP-server.

När jag fått de uppgifter jag behöver sätter jag igång, jag tar alltid en backup på sida och databas innan jag börjar som du får tillgång till om du vill ha.

När jag är klar med sidan går vi igenom den tillsammans och ser att allting fungerar som det ska. När båda känner att vi är nöjda skickar jag en faktura på det belopp vi har bestämt. Enkelt va?

Efter ca: en vecka loggar jag in på din sida igen och kontrollerar att allt är som det ska. Jag säkrar även upp sidan för att förebygga att det händer igen.

Alla utförda arbeten görs i samarbete med företaget Nkpg.Tech.

Välkommen som kund till mig.

Kontakta mig

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Din hemsideadress (obligatorisk)

  Är det bekräftat att sidan är hackad?
  JaNej

  Ditt meddelande